Тиждень охорони праці та цивільного захисту

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. Пандемія COVID-19 обумовила вибір теми Всесвітнього дня охорони праці і у цьому році. “Передбачати, готуватися та реагувати на кризу – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки і здоров'я на роботі” – девіз 2021 року.

Протягом тижня з 23.04.21 по 30.04.21 в закладі проведено ряд заходів, спрямованих на посилення у школярів життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам в умовах дистанційного навчання.

23 квітня в рамках днів Цивільного захисту проведено виховні години «Правила поведінка під час НС», учні переглянули та обговорили відеопам'ятки «Якщо ти в надзвичайній ситуації».

Класними керівниками підібрано матеріал — онлайн пам’ятки, буклети тощо — та розміщено в інтернет-спільнотах. Учні та батьки 1-11-х класів разом з вчителями пригадали основні правила безпеки за допомогою вікторини "Бережи своє здоров'я під час пандемії», повторили основні правила безпеки під час дистанційного навчання.

26 квітня 2021 року проведено онлайн виховні години до 35-х роковин Чорнобильської трагедії Урок пам'яті Чорнобиля" з використанням матеріалів сайту СhornobylLessons.com для учнів з 1по 11 класи.

30 квітня 2021 року класними керівниками з метою попередження травмування в побуті з учнями будуть проведені інструктажі онлайн про безпеку під час тривалих святкових днів (Великдень, травневі свята) «П'ять хвилин, які врятують життя».

image

image