STEAM



У рамках Stem-тижня учні 6-А класу на уроці української мови, розігруючи діалог-запитання, представили свої мініпроєкти "Друге життя старих речей".

 May be an image of 7 people, phone and text

Разом з учнями 8-Г класу в рамках STEM-тижня відвідали віртуальну Флорентійську мультисенсорну виставку генія епохи Відродження. Отримали незабутні враження від яскравості симфонії світла, голограм, кольорів та  звукового оформлення. Дізналися про шедеври, наукові дослідження та винаходи, які оживають у подіях найвидатнішого титана Ренесансу - Леонардо да Вінчі.

 

 



На уроці зарубіжної літератури "Використання елементів STEM - освіти за творчістю Антуана де Сент-Екзюпері  "Маленький принц" учні 8-В класу представили міні- проекти , де розповіли про сонячну систему, небесне тіло, про планету Земля, а також  розповіли  про цікаві  факти планети Земля, по якій подорожував маленький принц.





Творчий підхід до STEM тижня на уроках біології





А. Ейнштейн сказав: «Істина — це те, що витримує перевірку дослідом». У рамках STEM-тижня учні  8-Г класу на уроці фізики переконалися в справедливості законів фізики.
У сучасному світі зросла свідомість людей щодо екології та відходів. Людство охопила ідея усвідомленого споживання.Учні 1 – Б класу вирішили бути в тренді та зібрали свої інструкції для речей, яким можна подарувати друге життя. Долучилися до заходів в рамках STEM — тижня та на уроці з ЯДС захищали мініпроєкти «Друге життя старих речей».






До цікавих експериментів під час проведення STEM- тижня      долучилися учні 2-Б класу. На уроці ЯДС вивчали склад грунту, дізнались, що у ньому є повітря, спостерігали за дією води у грунті




Учні 7-А класу долучилися до проведення заходів у рамках STEM-тижня в гімназії. На уроці геометрії, під керівництвом вчителя Хлібороб Ю.С.,  перевіряли "Чи варто вірити теоремі про суму кутів трикутника?"




У рамках STEM-тижня учні 5-Б класу на уроці пізнання природи при вивчені теми "Хто керує процесами в нашому тілі?" створили цікаві та креативні моделі мозку людини.




Учні 7б класу долучилися до заходів у рамках STEM-тижня та підготували міні-проєкти ,,Друге життя старих речей,,вивчаючи тему ,,Захист навколишнього середовища,,.Учні креативно підійшли до процесу переробки вживаних речей та створили чудові поробки в етно-стилі.Також провели дослідницьку роботу про шляхи розв'язання екологічних проблем в нашому місті.




Поглянемо на вивчення атмосферного тиску за допомогою географії та фізики! Наукова вечірка "STEM Family- дивина" під керівництвом вчителів Савченко О.Г. та Шелевей О.О. презентують учні закладу в рамках "STEM  work shop".

STEM-тиждень у закладі триває. Майстер-класи від учнів-дослідників під керівництвом учителя Сердюк Т.О. презентують учні закладу в рамках «STEM work shop».