Підвищення рівня ментального здоров’я підлітків у період воєнного стану

Сьогодні лідери учнівського самоврядування КГ № 125 ДЮГО "Коло друзів" Любенко Поліна та Сидоренко Ольга долучились до психологічного практикуму «Підвищення рівня ментального здоров’я підлітків у період воєнного стану», який відбувся на базі КЛ №35 «Імпульс» в рамках лідерського проєкту МАДО «PRO молодь». Цікаво та пізнавально. Дякуємо!!!






Війна легітимізувала в нашому суспільному просторі поняття «ментального здоровʼя», про яке говорити стало вже НЕ СОРОМНО. Все більшій кількості людей насправді цінно дізнатися, що невизначеність може лякати і паралізувати, що навчитися дбати про себе - це не є проявом егоїзму.
Що здоров’я – це не лише про наші м’язи.
Адже багатьом відомо як тримати тіло у формі завдяки простим фізичним вправам. 
Більшість запитів, які лунають до психологів, зараз про те, як зміцнити саме ментальне здоров’я.
З метою популяризації знань про охорону ментального здоров’я серед молодого покоління українців та подолання стигми, що говорити про ментальне здоров’я в суспільстві не соромно, в рамках лідерського проєкту «PRO-МОЛОДЬ» був проведений міський івент «Підвищення рівня ментального здоровʼя молодого покоління», який реалізувала команда фахівців психологічної служби закладів загальної середньої освіти міста