#ДЕНЬВОЛОНТЕРА#

Волонтер - Панченко Олександра, учениця 6-Б класу КГ № 125, яка зараз вимушена під час війни перебувати у Польщі. Навчається в польській школі, активно долучається до всіх акцій, челенджів та заходів, а ще займається волонтерством. Саша зараз працює як волонтер, допомагає дитячим будинкам, в яких живуть польські та українські діти. Допомагає в організації та проведенні святкової програми на День Святого Миколая для цих дітей. Де Олександра буде працювати як перекладач, тому що достатньо володіє мовою, щоб утримувати увагу і польських діток також. Брала участь в розробці спільного ігрового проєкту до дня захисту дітей " Чарівна крейда". В ході заходу діти могли здійснити мрію кожного, треба було лише це намалювати, чи написати.

#ДЕНЬВОЛОНТЕРА#

#ПравоНаЖиття Олександра долучається до участі у челендж-сповіді “Люди доброї волі обирають долю” до Всесвітнього дня волонтера з 01.12 до 15.12.2022 в рамках відкритого обласного патріотичного проєкту “Синьо-жовтий шлях”.

#kzpo_cpo_dor_volunteer

Волонтер - Поліна Кальченко учениця 5-в класу КГ № 125. Яка опікується безпритульними котиками та собачками. Допомагає волонтерам доглядати та лікувати пухнастиків. Приділяє багато зусиль, щоб знайти господарів бездомним тваринам.