Аварія на ЧАЕС – одна з найстрашніших техногенних катастроф в історії людства.

Аварія на ЧАЕС – одна з найстрашніших техногенних катастроф в історії людства. Ця трагедія вплинула на весь світ, але особливо – на Україну. Цьогоріч минає вже 38 років із дня аварії, але що ми насправді дізналися про неї за ці роки? На жаль, довкола Чорнобиля існує чимало вигадок та фейків (ще радянських часів), які, звісно, важливо розвінчувати.


Аварія на Чорнобильській атомній електростанції... Ця катастрофа 38 років назад залишила невиліковні рани в серцях багатьох людей і мала надзвичайно великий вплив на навколишнє середовище та життя мільйонів людей.
26 квітня ми вшановуємо пам'ять про загиблих героїв, які віддали свої життя, борючись з наслідками аварії, а також  всіх, хто постраждав від цієї катастрофи. Нехай їхні жертви не будуть марними і нагадують нам про важливість безпеки в ядерній промисловості та необхідність пильності при використанні атомної енергії.
Нехай цей день стане нагадуванням про потребу в безпекових технологіях, відповідальному використанні ресурсів та пам'яті про тих, хто став жертвою недбалості. Нехай такі трагедії ніколи не повторяться!